Перейти до основного вмісту

Візит Владики Степана Суса на Яворівщину та благодійна збірка - понад сто тисяч гривень


1 жовтня в селі Воля-Старицька відбулося урочисте святкування храмового празнику на честь Покрови Пресвятої Богородиці. Велична подія зібрала численну громаду вірян, які прийшли вшанувати Богородицю та подякувати за Її небесну опіку.

Святкову Архиєрейську Божественну Літургію очолив Преосвященний владика Степан Сус, єпископ Курії Верховного Архієпископа УГКЦ. Його владика звернувся до вірних з натхненною проповіддю, наголошуючи на важливості Покрови Божої Матері в житті кожного християнина та особливо для нашої української нації в часі випробувань.

Урочистий спів Ірини Сичак, Марії Шлабан, Марії Сичак та Володимира Возного додав особливої духовної атмосфери, а присутність духовенства і гостей з інших парафій зробила це свято ще більш значущим. Після Літургії відбувся святковий обхід навколо храму, під час якого громада молилася за мир і добробут у всій Україні.

Завершилися святкування дружньою трапезою та спільними спогадами про важливість віри і єдності в нашому житті.

Покрова Пресвятої Богородиці знову згуртувала всіх під своїм омофором, надаючи натхнення для подальших добрих справ.


Сердечно дякуємо всім, хто долучився до празникування у с. Волі-Старицькій та благодійного заходу. Результат, як завжди, вражає - 116 069 грн, 230 €.

Блаженнійший Святослав: «Будьмо світлими очима і руками Бога для тих, хто потребує допомоги».

Жертовність у цей складний час є справжнім проявом незламності нашого духу. Безмежно вдячна людям, які готові віддавати час, зусилля і ресурси задля підтримки тих, хто боронить нашу країну.

Нехай ваша щедрість та бажання допомагати стануть натхненням для інших. Тільки разом ми сильні, і тільки разом — до Перемоги!













Джерела інформації:
УГКЦ Покрови Пресвятої Богородиці с.Воля-Старицька (Вікторія Унинець)
Lyudmila Yanyuk 



























Коментарі