Перейти до основного вмісту

Понад 60 тисяч гривень наярмаркували діти в Новояворівській громаді


Вчора в Шклівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів ім. М. Корчака було гамірно, весело, святково...

У приміщенні шкільної їдальні проходив благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ. 

Торти, пляцки, тістечка, печиво, вафлі, піца, сік, чай, яворівський пиріг, канапки, куліш – чого тільки не було на столах! Домашню випічку охоче купували не тільки діти, а й вчителі. Кожен клас намагався вразити не лише оригінальністю та творчим підходом, але й зібрати якомога більше коштів для підтримки наших захисників. Учні активно запрошували до своїх столів-крамничок зі смаколиками та рекламували товар, у який було вкладено часточку душі і любові.

Дякуємо батькам, учням і усім небайдужим, хто прийшов і долучився до ярмарку, хто підтримав ініціативу та своїм донатом приєднався до збору коштів для ЗСУ!

Разом - ми сила, тільки разом ми можемо протистояти ворогові та вистояти в цій війні! 

Слава Україні! Героям Слава!

Маленькими кроками йдемо до Перемоги!

Зібрали 65 тис. 837 грн!



Зокрема, в стінах закладу відбувся осінній благодійний ярмарок. Учні 5-Б класу (класний керівник Лаврик Н.) радо долучилися до такого чудового заходу. Торти, пироги, тістечка, печиво, вафлі, бутерброди, піца, бургери – чого тільки не було на столах! Домашню випічку охоче розкуповували не тільки діти, а й батьки та вчителі. Учням 5-Б вдалося зібрати 7000 грн, які будуть спрямовані на благодійність. 

Відвідавши ярмарок, кожен отримав незабутні емоції, а головне – підтримав наших захисників.












Джерело інформації:
Шклівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів ім. М. Корчака






















Коментарі