Перейти до основного вмісту

На Яворівщині зібрали понад 270 тисяч гривень на авто для захисника (ВІДЕО)



Ярмарок у селищі Шкло «Козацькому роду нема переводу» налічував більше тисячі людей з великим серцем та кілька десятків жертовних людей, які організували грандіозне свято на подвір'ї церкви св. вмч. Юрія смт Шкло.

Разом нам вдалося зібрати 273 000 грн, 50 євро та 50 дол.

Дякуємо всім присутнім жертводавцям з нашої громади, району та області, ви неймовірні!!!

Дякуємо за м'ясо Старицькому м'ясокомбінату та всім учасникам великої волонтерської справи!!!

Зі сторінки нашої Церкви:
«До цього ярмарку ми довго готувалися, змінювали дату проведення через погану погоду, поламали принтер, друкуючи лотерейні квитки, не мали відбою від благодійників, які пропонували свої лоти на благодійну лотерею, скорочували концертну програму, бо теж було дуже багато виконавців, які хотіли продемонструвати свої таланти і одночасно розважити глядачів… 

Десятки людей були залучені до організації цього дійства. Хтось писав сценарій, хтось пік пироги і пляцки, хтось варив юшку, хтось звозив столи і лавки, хтось шукав солом'яні тюки і гарбузи, хтось робив фотозону, хтось привозив овечок і кіз, щоб усі відчули атмосферу справжнього українського ярмарку, хтось забезпечував належне звучання, хтось розважав діток, а хтось просто дивився за порядком. 

І от день ярмарку настав! 

Погода сонячна і тепла, настрій святковий! Як завжди, всі важливі справи розпочали з молитви, яку провадили отці Андрій Дубан і Ігор Грет. 

А далі були виступи дитячого хору церкви св. Миколая УГКЦ смт Шкла, колективу «Мальованка» з Палацу культури «Kристал» (м.Новояворівськ), військового оркестру 184-го навчального центру, Заслуженого артиста України Василя Були, виконавця Олега Дубана. 

Продовж концерту розігрувались лоти благодійної лотереї, діток розважали аніматори «Паляниця Шоу», а шклівські господині пригощали всіх гостей смачними наїдками. 

Вели усю програму чудові ведучі Вікторія Дребот та Анастасія Максимишин. Головний приз - планшет (від старости Шклівського старостинського округу п. Надії Козак) виграв Андрій Рудик, із чим його і вітаємо! 

Про те, на скільки все вдалося, можна судити з суми виручених коштів - 273 тисячі гривень, 50 євро і 50 доларів!!! Ці цифри говорять самі за себе! 

Нічого цього не відбулося б, якби не наш духовний наставник отець Андрій Дубан, а також головні організатори ярмарку Леся Рудик, Марічка Дільна та волонтер Петро Шот. Хай Господь винагородить вас за всі ваші труди і благословить на нові звершення! 

Дякуємо кожному, хто долучився до організації цієї ярмарки, хто готував страви, хто дарував лоти, хто купував лотерейні квитки! Завдяки вам зібрані гроші на автомобіль, який зовсім скоро поїде до нашого захисника Мар'яна Паславського в 44 бригаду».

Тільки разом ми велика сила!!!
Слава Україні!!! 













Джерело інформації:
Петро Шот - офіційна сторінка 
































Коментарі