Перейти до основного вмісту

Ліцеїсти з Новояворівської громади передали зібрані кошти на підтримку ЗСУ | Пряма мова Петра Шота


«Цього навчального року стартували благодійні ярмарки в Новояворівському ліцеї.

02 жовтня 2024 року учні 6-7 класів долучились до доброї справи та організували благодійний ярмарок до Дня захисників та захисниць України. Ліцеїсти чудово розуміють, що донатити - це не справа настрою, а наш обов'язок! Кожен внесок, навіть маленький, може мати велике значення в боротьбі за мир і незалежність.

Смаколики, спечені з любов'ю, розлітались на ура. І в результаті було зібрано 23 750 гривень. Ці кошти ми передали волонтеру Петрові Шоту. На цьому не зупиняємося.

Дякуємо нашим учням, батькам, класним керівникам, вчителя, усім, хто таким чином наближає нашу ПЕРЕМОГУ», - розповіли в адміністрації освітнього закладу.

«Дуже приємно, що багато діточок Новояворівського ліцею, педагоги, батьки зацікавлені, щоб допомогти фронту. Знаю, вони багато допомагають не тільки через мене як волонтера, але ще й напряму, зокрема, спецпідрозділу OPFOR, якому й мені в цій поїздці вдалось завезти, точніше організувати, два Starlink для OPFOR. 

Коли я прийшов до освітнього закладу, Тетяна Макоус, директор, просто надзвичайно світла людина, так щиро, на піднесенні передавала ці кошти, тому я все зроблю, щоб їх конвертувати в певну необхідну річ, якої потребують наші воїни. Це найімовірніше будуть дрони чи Starlink. Все організуємо найбільш доцільно: так само, як отримали кошти, відповідно й віддамо з такою цінністю українським захисникам, щоб служили ці пристрої для ведення бойових дій правильно», - акцентував із вдячністю волонтер Петро Шот.















Джерела інформації:
Новояворівський Ліцей 
Краю мій Яворовий 

































Коментарі