Перейти до основного вмісту

Юні бадмінтоністи з Судововишнянської громади взяли участь у міжнародному турнірі


З 6 по 8 вересня у місті Стшельце - Опольське (Польща) відбувся турнір з бадмінтону Międzynarodowy Festiwal Badmintona U15, U13, U11, U9, в якому взяло участь 166 учасників з Польщі, України , Угорщини, Ізраїлю, Литви та Словаччини.

Вихованці Судововишнянської ДЮСШ у складі 8 учнів (Добуш Ростислав, Добуш Владислав, Дац Владислав, Дац Соломія, Лесько Марта, Тимохов Тимур, Знетиняк Артемій, Павлик Вероніка) взяли участь у турнірі та показали достойний результат.

За результатами змагань наші бадмінтоністи посіли наступні місця.

Категорія U-15 BS Ростислав Добуш зайняв 3-тє місце в групі.

Категорія U-13 GS та BS: Владислав Добуш та Вероніка Павлик у своїх групах зупинились на другій сходинці, поступившись 1-ій та 3-ій ракетках з Республіки Польща. Зокрема Владислав та Вероніка в змішаній та парній жіночій категоріях з вихованцями ДЮСШ №1 міста Львова Придивус Марта та Бекесевич Ярина зупинились також на другому місці в групі.

У наймолодшій категорії U -11 Владислав Дац вийшов у чвертьфінал посівши 5-8 місце в турнірі та 1 місце в групі обігравши 3 ракетку країни господарів, але в зв'язку з великою кількістю ігор (7) для одного ігрового дня не зміг пробитись далі до півфіналу. Владислав виступив гідно і в змішаній категорії U-13 в парі з литовкою Ula BUDRYTE, де здобули другу сходинку групового етапу.

У важкій боротьбі наші дебютанти Тимохов Тимур, Лесько Марта, Дац Соломія та Знетиняк Артемій в категоріях U-11 та U-13 посіли 3-тю сходинку, що в результаті не гарантувало виходу з групи, але вся боротьба ще в них попереду. Досвід набувається з роками!!!

Щира подяка батькам в сприянні виїзду дітей на змагання.














Джерело інформації:
Ярослав Павлик


































Коментарі