Перейти до основного вмісту

У Новояворівській громаді провели майстер-клас із вибійки для рідних загиблих Героїв


У Новояворівському краєзнавчому музеї відбувся особливий майстер-клас для родин загиблих, де учасники мали змогу не лише ознайомитися з технікою вибійки на тканині, а й через творчість відчути підтримку та єднання.

Гості музею від майстрині Лесі Більської-Косик дізналися про історію цієї давньої техніки, про різні види орнаментів та взорів і власноруч створили унікальні вироби, а саме торбинки.

Учасники майстер-класу висловили вдячність за можливість творчо провести час і отримати емоційну підтримку. Для багатьох це стало своєрідною арттерапією, можливістю трохи відволіктися від повсякденних тривог. Ми ж сердечно дякуємо їм за те, що вони завжди відгукуються на наші запрошення і за таку чудову атмосферу, якою вони наповнили простір. А ще за їх уважність, старанність і готовність творити красиве. Усі створені торбинки є дуже красиві і дуже різні, жодних повторень!

Такі заходи мають велике значення для підтримки родин загиблих і сприяють єднанню через спільні традиції нашого яворового краю.














Джерело інформації:
Новояворівський краєзнавчий музей




































Коментарі