Перейти до основного вмісту

Представники Яворівського НПП привітали польських колег з 50-річчям Розточанського парку


Конференція у Польщі.

25-27 вересня 2024 року працівники Яворівського НПП взяли участь у Ювілейній науковій конференції «Зростаємо з традицій та історії регіону - 50 років Розточанському національному парку на службі природі та людині», присвяченій 50-річчю створення Розточанського національного парку.

Директор Яворівського НПП Сергій Маруняк привітав колег із 50-ю річницею та подякував польським національним паркам за допомогу природоохоронним установам України в такий нелегкий для нас час.

Представники Міністерства Клімату та охорони середовища Польщі вручили Сергію Маруняку почесну нагороду за вагомий вклад в міжнародну співпрацю між установами та успішно реалізовані спільні Проєкти.

Розточчя - це багатий край, де посеред мальовничої природи знаходиться безліч цікавих природних, архітектурних, історичних пам’яток і конференція - це чудова нагода дізнатись щось нове та поділитись власним досвідом.

Окрім самої тематики конференції, працівники Яворівського НПП мали додаткову можливість поспілкуватися на інші теми із природоохоронцями Польщі та відвідати цікаві екскурсії.











Джерело інформації:
Яворівській національний природний парк 




































Коментарі