Перейти до основного вмісту

Вшанували пам'ять загиблих героїв: у Мостиській громаді відзначили День Державного Прапора


Кожен з нас відчуває гордість, коли бачить український прапор над установами, підприємствами чи будинками. І сьогодні ми як ніколи усвідомлюємо важливість цього національного символу.

Сьогодні, 23 серпня, на Площі Героїв Небесної Сотні в нашій громаді відбулась урочиста церемонія підняття Державного прапора під звуки Державного Гімну України.

Священники відслужили чин панахиди за загиблими захисниками, згадали усіх поіменно та вшанували їхню пам'ять. Також після урочистостей, відбулося освячення памʼятників Героїв, які віддали своє життя за Батьківщину.

Велика подяка нашим захисникам, адже саме завдяки їм ми маємо найголовніше - свободу!

Бажаємо всім нам, щоб український прапор майорів лише під мирним небом України.




В переддень великого державного свята - Дня незалежності України - ми згадуємо і вшановуємо тих, що віддали своє життя за нашу з вами свободу. 

У старостинських округах Мостиської громади відбулися заходи вшанування пам’яті загиблих Героїв, які віддали своє життя за свободу та незалежність нашої країни. В кожному окрузі були проведені панахиди, під час яких священники та мешканці громади молилися за упокій душ захисників, які віддали своє життя заради мирного майбутнього.

Місцеві жителі та старости старостинських округів зібралися біля місць спочинку Героїв, щоб покласти квіти та схилити голови в знак поваги і вдячності. 

Слава Героям! Слава Україні!










Джерела інформації:
Мостиська міська рада 
Василина Коваль

















Коментарі