Перейти до основного вмісту

В Івано-Франківській громаді відзначили День Державного Прапора та День Незалежності України


В Івано-Франковому відбулися урочистості з нагоди Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України. Участь взяли керівництво та працівники селищної ради, отці, місцеві жителі, молодь та гості. 

Святковий захід розпочався з церемонії підняття державного прапора. 

Під звуки національного Гімну, який виконав військовий оркестр 24 ОМБр, право підняти стяг рідної Батьківщини було надано синам загиблого героя Василя Кульчицького – Руслану та Максиму.

Опісля відбулася святкова хода на центральну площу, урочисто замайоріло Знамено, яке розгорнули талановита та обдарована молодь громади. 

Також присутні вшанували хвилиною мовчання воїнів, які ціною свого життя захищали та відстоювали незалежність України. Селищна голова поклала квіти біля пам’ятної дошки нашим героям. 

Разом із духовенством молилися за Україну та захисників.

З вітальними словами до присутніх звернулася селищна голова Ірина Перун, яка привітала з Днем Прапора - символу свободи і незалежності та прийдешнім Днем Незалежності України. Побажала згуртованості, єднання, миру, спокою та довгоочікуваної перемоги. Також висловила вдячність усім воїнам за те, що захищають нас щодня. Берегти єдність зараз, працювати разом задля перемоги – це найважливіше національне завдання, яке всі ми обов'язково виконаємо. Адже Україна – понад усе! 

Святкування продовжилося виконанням музичних композицій військового оркестру 24 ОМБр імені Короля Данила. Солісти оркестру - Кароліна Осіпова, Юрій Таляр, Олександра Демків та Дмитро Хомік надихали патріотизмом та енергією. 

Чудовим співом зачарував Тимофій Якимовський та народний аматорський чоловічий вокальний ансамбль «Янівчани». Також хореографічні композиції виконав зразковий хореографічний колектив «У ритмі танцю».

Ще раз усіх вітаємо з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України!

Бережімо та пишаймося нашими державними символами, з якими українські військові захищають нашу волю та суверенність. 

Слава Україні! Героям слава!
Слава нації! Смерть ворогам!
Україна понад усе!










Джерело інформації:
Івано-Франківська селищна рада 























Коментарі