Перейти до основного вмісту

У Новояворівській громаді презентували календар про незламних людей


У Новояворівську презентували календар про незламних мешканців громади.

В суботу, 24 серпня, в Новояворівській бібліотеці відбулась презентація проєкту «Календар незламності Новояворівської громади 2025», який був створений спільно з представниками різних спільнот та об’єднань громади за підтримки Відділу культури, молоді та спорту Новояворівської міської ради. 

На сторінках календаря розміщені світлини мешканців Новояворівської громади чи особисті їхні досягнення, якими можна по справжньому пишатись, та зроблені дописи про їхню роботу і наближення до перемоги кожного на своєму місці.

Доповненням до світлин стали цитати Митрополита Андрея Шептицького які, сподіваємося, надихнуть більше дізнатися про цього Великого Українця, не падати духом у час випробувань та мотивуватимуть не зупинятись допомагати ЗСУ, бо «Не мають чого боятися ті, що ждуть певної світлої побіди!»

На заході були присутні автори та герої світлин, які розповіли як попри усі виклики часу продовжують працювати та наближати нашу спільну перемогу, як попри втрати близьких знаходять силу радіти та усміхатись. 

Надзвичайно важливим і цінним моментом на презентації стали спільні роздуми та рефлексії щодо актуальності висловлювань Митрополита Андрея Шептицького, які модерував отець Церква УГКЦ с. Прилбичі Андрій Побігущий

Висловлюємо щиру вдячність усім учасникам проєкту «Календар незламності Новояворівської громади 2025». Дякуємо, що поділились своїми історіями, які закарбуються для майбутніх поколінь та стануть прикладом до наслідування.

Придбати «Календар незламності Новояворівської громади 2025» можна буде під час благодійних заходів на підтримку ЗСУ у громаді. 

Нагадаємо: за умова участі у проекті "Календар незламності» до 15 серпня кожен охочий міг обрати і надіслати світлини, на яких на їхню думку, мешканці громади демонструють свою незламність. 

Відтак, 16 серпня за участі тих, хто надіслав світлини відбулось спільне обговорення і відбір матеріалу.











Джерело інформації:
Відділ культури, молоді та спорту Новояворівської міської ради 


























Коментарі