Перейти до основного вмісту

Юні футболісти з Мостиської громади двічі перемогли у футбольному фестивалі


27 квітня юні футболісти Мостиської територіальної громади з тренером Євгеном Скляровим вибороли два перших місця в обласному футбольному фестивалі «Золотий Колос» серед команд 2010-2011 років народження та 2012-2013 років народження, які відбулися у м. Миколаїв серед територіальних громад області.

Юнаки Мостиської ТГ 2010 р.н. змагались з командами Городоцької ТГ (2:0), Новороздільської ТГ (0:0), Судововишнської ТГ (1:0), і у вирішальній грі перемогли господарів з Миколаївської ТГ (1:0), що гарантувало їм золото і перше місце у турнірі.

Складне завдання було в команди Євгена Склярова у віковій групі 2012-2013 р.н., яка виборювала звання найкращої серед семи команд.

Перемоги в групі над командою Граб-Дулібської ТГ, Розвадівської ТГ та Новороздільськоії ТГ забезпечили юним мостиським футболістам участь у фіналі, де суперником також стала команда Миколаївської ТГ. Чудовий фінал, де після напруженої гри, футболісти Мостиської ТГ святкували впевнену перемогу 3-1 над господарями змагань , яка принесла друге золото для нашої громади.

Також з найкращої сторони показала себе наймолодша команда 2014 р.н., яка після напруженого дня змагань поступилась місцем за вихід у фінал команді Нвороздільської ТГ.

Дякуємо нашим ЗСУ за можливість дітям приймати участь у таких змаганнях, та щира подяка батьківському колективу за чудову підтримку команд під час турніру.









Джерело інформації:















Коментарі