Перейти до основного вмісту

Юні баскетболісти з Мостиської громади здобули перемогу в районних змаганнях


У Яворівському районі тривають змагання «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», об’єднані гаслом «РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ».

Вчора, 11 квітня, відбулося визначення найкращих серед юнаків та дівчат у виді спорту, що вимагає не тільки фізичної сили, але й стратегічного мислення – баскетболі.

Спортивний майданчик став ареною запеклої боротьби між командами, де кожен матч демонструє неймовірну майстерність і непереможний дух наших юних спортсменів. Учасники змагань вкладали усі свої зусилля, аби досягти перемоги, показуючи при цьому високий рівень володіння м'ячем.

Вітаємо команду ОЗ «Мостиський ЗЗСО №2 І-ІІІ ст.» з перемогою. Юнаки показали справжні вольові якості, сильний характер, наполегливість та витривалість, чим вибороли право представляти наш район на обласних змаганнях.

Також вітаємо команду юних баскетболісток Берегівського ЗЗСО І-ІІ ступенів із зайнятим третім місцем та бронзовими медалями у ІІІ етапі змагань із баскетболу серед учнів закладів загальної середньої освіти Яворівського району.

Дякуємо вчителю фізичної культури Роману Сайкевичу за належну підготовку спортсменів та Яворівській ДЮСШ за якісну організацію заходу та об'єктивне суддівство!

Молодці!

Загальнонаціональний спортивний проєкт «Пліч-о-пліч: Всеукраїнські шкільні ліги» проводиться за ініціативи  Президента  України Володимира Зеленського , він впроваджується  Міністерством освіти і науки спільно з  Міністерством молоді та спорту України під гаслом «Разом переможемо». Це щорічні змагання, які популяризують види спорту, залучають школярів до регулярних занять фізичною культурою, формують лідерські якості та навчають командної роботи. Учні змагаються у різних видах спорту, зокрема у черлідингу, футзалі, баскетболі, спортивному орієнтуванні та волейболі. «Шкільні ліги» реалізують у двадцяти регіонах країни. На Львівщині до проєкту залучили понад 500 шкіл, а це близько 50 тисяч дітей. Змагання відбуваються у кілька етапів: шкільний, територіальний, районний, обласний та всеукраїнський.












Джерела інформації:





















Коментарі