Перейти до основного вмісту

Відбулось паломництво Родин Львівського осередку Подружніх Зустрічей на Страдецьку Гору


«Уся історія світу віднаходить свій сенс у цих трьох днях, коли Богочоловік ішов нас шукати вже не на горі Преображення, а в безодні та темряві. Великий піст звершується у Хресній дорозі, дорозі надії, яка веде до найяснішої ночі Пасхи.

Божественна Літургія та богослужіння Хресної дороги на Святій Страдецькій Горі Блаженств минулої суботи дали можливість родинам нашої спільноти стати ближчими до Бога, єднаючись з Ним в особливій спільній молитві.

Розважаючи над найболючішими текстами Євангелія, учасники Львівського осередку Подружніх Зустрічей УГКЦ намагались якнайповніше у думках та свідомості пережити і відтворити той шлях, який пройшов Христос на Голгофу, ніби супроводжуючи Ісуса, як супроводжувала Його Мати з «прошитою мечем душею».

Це паломництво до головних місць страждань і смерті Христа в Марійському відпустовому місці Страдчі було здійснено в наміренні справедливогого Миру і Перемоги України у війні, що триває, за наших Героїв-Захисників України, а також за подружжя, які перебувають у кризі, які розділені війною, за тих, хто втратив на цій війні рідних і близьких, та в наміренні усіх подружніх пар і духовних осіб нашої спільноти.

«У Церкві благодаттю Духа ми стаємо учасниками земного життя Ісуса. Його мука, Його смерть, Його похорон, Його переможне зішестя в ад – перед нами і в нас довершуються» – Святий Альфонс Лігуорі», розповідають у Львівському осередку Подружніх Зустрічей УГКЦ.












Джерело інформації:





















Коментарі