Перейти до основного вмісту

У громадах Яворівського району достроково завершено опалювальний сезон


Яворівська територіальна громада:

«За розпорядженням Яворівського міського голови 1 квітня завершився опалювальний сезон в усіх комунальних та державних установах громади, крім медичних закладів та дитсадків.

Завдяки потеплінню опалювальний сезон цього року завершився раніше, що дасть змогу зекономити енергоносії та менше навантажувати енергосистему України, що страждає від ворожих обстрілів».


Івано-Франківська територіальна громада:

«Температурний режим дозволяє завершити опалювальний сезон раніше (не менше трьох діб поспіль із середньою добовою температурою повітря +8°С).

Відповідно до розпорядження селищного голови Ірини Перун № 43 від 01.04.2024 "Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років по Івано-Франківській селищній раді" інформуємо, що опалювальний сезон на території Івано-Франківської громади завершено 1 квітня 2024 року.

Утім, у КНП «Івано-Франківська районна лікарня» та у дошкільні  навчальні заклади громади тепло буде подаватися й надалі. Там опалювальний сезон поки що не припиняють».


Новояворівська територіальна громада:

«Враховуючи суттєве підвищення температури повітря навколишнього середовища, з метою економії споживання природного газу опалювальний сезон 2023/2024 років у Новояворівській громаді завершується з 2 квітня 2024 року».


Шегинівська територіальна громада:

«Відповідно до розпорядження сільського голови з 02 квітня 2024 року завершується оплювальний сезон  2023/24 років для бюджетних установ Шегинівської сільської ради».


Мостиська територіальна громада:

«Відповідно до розпорядження Мостиського міського голови "Про завершення опалювального сезону 2023/24 років" з 3 квітня завершується опалювальний сезон 2023-2024 років».











Джерела інформації:





















Коментарі