Перейти до основного вмісту

Судововишнянські бадмінтоністи змагались з найсильнішими спортсменами на ЧУ


З 18 по 21 квітня у місті Івано-Франківськ відбувся Чемпіонат України з бадмінтону серед молодших юнаків та дівчат U-13, в якому взяли участь вихованці Судововишнянської ДЮСШ, а саме: Добуш Владислав, Дац Владислав, Тимохов Тимур. 

В чемпіонаті змагалися молоді спортсмени в кількості 88 осіб з найсильніших областей країни: Харківська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Черкаська, Івано-Франківська, Житомирська, Вінницька, Дніпропетровська та м.Київ.

За підсумками змагань Добуш Владислав та Дац Владислав здобули вагому та історичну нагороду для ДЮСШ у парній чоловічій категорії, де посіли третю сходинку п'єдесталу, таким чином отримавши бронзові медалі Чемпіонату України. 

Тимохов Тимур разом з Добуш Владиславом та Дац Владиславом увійшли в десятку найкращих бадмінтоністів чемпіонату країни в одиночній категорії.

Бажаємо юним бадмінтоністам подальших успіхів, великого натхнення працювати, міцного здоров'я, впевненості в собі та здійснення всіх своїх задуманих спортивних планів. 

Дякуємо всім причетним хто допомагав та сприяв у виїзді на змагання , а також всім хто вболівав та "тримав кулачки" за наших юних зірочок.











Джерела інформації:






















Коментарі