Перейти до основного вмісту

Школярі в Новояворівській громаді продовжують проводити благодійні збори на підтримку ЗСУ


Здобувачі освіти Мужиловицького ЗЗСО І-ІІ ступенів долучилися до передвеликодньої акції, яка має на меті привітати та передати тепло наших сердець тим, хто сьогодні боронить українську Землю від ворога - нашим Воїнам.

Діти з трепетом душі та з палкою любов'ю готували вітальні листівки й малюнки, писали листи для тих, завдяки яким ми маємо можливість навчатися та розвиватися.

З 15 квітня по 19 квітня у закладі проходила благодійна передвеликодня акція для закупівлі дронів ЗСУ. Силами учнівського самоврядування було зібрано 10 500 гривень.

Дякуємо всім, хто долучився до збору коштів на підтримку ЗСУ!


У середу, 17 квітня, учні 8-А класу (класний керівник Козачук І.Б.) Новояворівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №3 взяли участь у ярмарковому марафоні «Наближаємо Перемогу разом». Зібрані кошти (11000 гривень) спрямовані на допомогу ЗСУ. 

Наш внесок - це ще один крок до перемоги. Дякуємо батькам і  всім,  хто долучився та підтримав нас!


Також у п'ятницю учні 8-Г класу взяли участь у ярмарковому марафоні збору коштів на потреби ЗСУ. Зібрані гроші (11100 гривень) переслали на потреби 24 бригади. Наш внесок допоможе придбати антену для MAVIK-3 AVENGER. 

Дякуємо всім, хто долучився і підтримав нас. Хай Господь береже наших Захисників!



І, звичайно, учні 7-Г класу долучилися до загальнонаціональної справи «Наближаємо Перемогу разом». Кошти, отримані на ярмарку (7860 гривень), спрямовані на потреби 24 бригади ЗСУ.








Джерела інформації:































Коментарі