Перейти до основного вмісту

11-річний футболіст з Івано-Франківської громади готується до чемпіонату світу


Гордість Івано-Франківської громади: 11-річний Андрій Панів жонглює м’ячем майже 9 тисяч разів! 

Хлопець з сім'єю проживає у селі Мальчиці та навчається у 5-му класі Повітненської школи. 

Результат Андрія неймовірний не лише на національному рівні, але й у світі. Досягнення хлопця помітили і запросили виступати за збірну України з футбольного фристайлу. Зараз він готується до чемпіонату світу, що відбудеться наприкінці серпня у Копенгагені (Данія), де відстоюватиме Україну. 

Андрійко талановитий не тільки у футболі, але й обожнює малювати і навчатись. Активний у школі, староста класу. Батьки, Андрій та Наталія Паніви, підтримують захоплення сина. Батько хлопчика - теж Андрій Панів, який є тренером футбольної команди "Сокіл", с. Мшана на початку великої війни вступив добровольцем до лав Збройних Сил України. Воював у 103-ій бригаді тероборони ЗСУ, брав участь в обороні населених пунктів Сіверськ, Соледар Донецької області. Згодом, повернувшись додому за сімейними обставинами, батько взявся тренувати сина. Він помітив в Андрійку і велике захоплення футболом, і, що важливо, хороші спортивні задатки; записував його в усі можливі секції з футболу та футбольного фристайлу (це мистецтво жонглювання м'ячем, що власне дуже вдається п’ятикласнику). 

«В Андрія велике майбутнє. Він просто горить футболом. Приходячи зі школи, одразу біжить грати в м’яча. Щоденні тренування дали свій результат», - каже батько юного спортсмена. 

Пишаємось нашим юним земляком та бажаємо йому успіхів! 

В сім’ї Андрія є сестричка, 13-річна Оленка; вона незряча, проте вже чотири роки займається грою на бандурі.












Джерело інформації:























Коментарі