Перейти до основного вмісту

У Яворівській громаді реалізували проєкти програми мікрогрантів «Вогнеборці»


Яворівська громада одна з шести громад-переможців грантового конкурсу «Вогнеборці. Вдосконалення цивільного захисту в Україні на місцевому рівні». Нам вдалося впровадити аж 2 проєкти по цій програмі: «Клас безпеки» у Яворівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 та ремонт депо для пожежників-добровольців у Бунові.

Вчора Генеральний консул Республіки Польща у Львові, представники Фонду міжнародної солідарності разом з керівництвом ДСНС завітали на офіційне відкриття завершення проєктів.

На створення класу безпеки з усім необхідним обладнанням було використано 184 тисяч гривень грантової допомоги та 170,3 тисяч гривень з місцевого бюджету. З нагоди відкриття діти провели показовий урок з надання першої домедичної допомоги. Створення такого безпекового що простору в школі - це спосіб набуття корисних навичок, які необхідні у сьогоденні.

Інший проєкт передбачав покращення умов для добровільної пожежної команди у селі Бунів, яка була створена ще у 2022 році. Завдяки участі громади в програмі "Вогнеборці" вдалося залучити майже 500 тисяч гривень цільової фінансової допомоги на ремонт та утеплення депо. Ще 458 тисяч гривень виділили з міського бюджету. Відтепер наші добровольці мають комфортні умови для виконання своїх обов'язків!

Дякуємо нашим партнерам, Снєжка - Україна за допомогу і підтримку в реалізації цих проєктів! Дякуємо усім, хто плідно працював, аби вони втілилися в життя!












Джерела інформації:













Коментарі