Перейти до основного вмісту

У Новояворівській громаді відбувся допрем’єрний показ фільму за мотивами книги Андрія Кузьменка


У Новояворівську відбувся допрем’єрний показ фільму "Я, Побєда і Берлін" за мотивами однойменної книги Андрія Кузьменка (Скрябіна).

Фільм занурює глядача в атмосферу 90-х – епоху молодості Кузьми: музику, кричущий стиль та романтичні сподівання молоді. Та особливою родзинкою картини є культова музика Скрябіна – одного з найулюбленіших українських виконавців – легендарного співака, шоумена, продюсера, телеведучого, письменника, громадського діяча, справжнього патріота України.

Кузьма здобув всенародну любов за щирість, неповторну харизму і талант. Його життя завжди було насиченим: брав участь у безлічі заходів, програм та передач, у яких не лише показував свої музичні вміння, а й радував усіх дивовижним почуттям гумору та акторською грою.

Андрій вирізнявся й активною громадською позицією. З початком війни у 2014 році багато волонтерив і допомагав українській армії. Він був тим, хто попри всі труднощі займався формуванням української ідеї.

Кузьма ввійшов в історію української музики назавжди! Як письменник проявив себе після видання його власної книги-автобіографії «Я, Побєда і Берлін». В серпні 2020 року стартували зйомки стрічки на основі цієї книги, але у розпал підготовки до прокату відбулося повномасштабне вторгнення Росії до України, що завадило фільму вийти на широкі екрани.

Переглянути кінострічку в кінотеатрах можна буде вже з 14 березня. Частина коштів від прокату буде направлена до Фонду Скрябіна для допомоги захисту нашої держави.

Під час допрем'єрного показу у Новояворівську відбувся збір коштів на облаштування "Палати воїна" у КНП "Новояворівська лікарня ім.Ю.Липи" Новояворівської міської ради.

Було зібрано 37 тисяч гривень. Звіт про закуплену техніку для палати буде згодом.











Джерело інформації:

















Коментарі