Перейти до основного вмісту

Шевченківські дні в Яворівській громаді пройшли з яворівською вишивкою та читцями віршів Кобзаря


Вчора в затишному Культурно-мистецькому центрі "Сокіл" разом із мешканцями Яворівської громади занурилися у чарівний світ української культури, де кожен мазок пензля та кожна голка вишивки – це шлях до відчуття спадщини наших предків. "Популяризувати та передавати" - саме під таким гаслом пройшли захоплюючі майстер-класи з яворівської вишивки та малювання Шевченкової хати. 

Особлива подяка нашим талановитим майстриням, які з великим ентузіазмом долучилися до наших майстер-класів та поділилися своїм унікальним досвідом. Також дякуємо талановитим творчим колективам нашої громади, які своїм чарівним співом, акторським талантом та грою на музичних інструментах прикрасили цей день. Впевнені, що добрі спогади про цю подію зігріватимуть наші серця ще дуже довго!

Спільними зусиллями ми продовжуємо популяризувати та зберігати наше, Яворівське, роблячи кожен крок до збереження та передачі нашої унікальної культурної спадщини. Популяризуючи наші традиції, ми передаємо їх наступним поколінням, щоб вони і надалі тішили око та були окрасою нашого Яворового краю!



Сьогодні в центрі Яворова відбувся захоплюючий захід – відкритий мікрофон читців поезії Тараса Шевченка, який зібрав у собі мешканців Яворівської громади. Нам особливо приємно та важливо бачити, що наша молодь та мешканці активно долучаються до вивчення творчості великого Кобзаря. 

Дякуємо всім, хто сьогодні долучився до нашого творчого задуму. Продовжуємо долучатися до подібних заходів, щоб вшановувати пам'ять великого поета та продовжувати його справу у вихованні національного свідомості та патріотизму серед наших громадян.









Джерело інформації:

















Коментарі