Перейти до основного вмісту

Добровольці-пожежники з Яворівського району обмінялись досвідом із польськими колегами


15 добровольців-пожежників з Львівської області успішно завершили інтенсивне навчання в місті Турава Опольського воєводства, Республіка Польща.

Цей тренінг, організований Асоціацією добровільних пожежних команд Польщі, пройшов у період з 3 по 9 березня і став важливим кроком у покращенні професійних навичок та розширенні знань у галузі пожежної безпеки та медичної допомоги.

Під час тренінгу учасники активно вдосконалювали свої навички у реагуванні на надзвичайні ситуації, зокрема, ліквідацію пожеж, а також вивчали методи надання домедичної допомоги.

Добровольці-пожежники здобули цінний досвід та знання, які без сумніву є корисними у їхній майбутній діяльності.



«Добровольці - рятувальники з с. Бунова обмінюються досвідом з польськими колегами. Серед них і наші земляки - Дума Василь та Ништа Іван», - додають у Яворівській міській раді.


«На запрошення Асоціації добровільних пожежних команд Республіки Польща два представники пожежно-рятувальних підрозділів для забезпечення добровільної пожежної охорони Мостиської територіальної громади з сіл Зав’язанці і Малнів, а саме член ДПК  Дарія Костецька і начальник ДПК Василь Шегинський взяли участь у спеціальному навчанні для добровільних пожежних команд», - зазначають у Мостиській громаді.










Джерела інформації:

















Коментарі