Перейти до основного вмісту

Єдині з Яворівського району: школярки з Мостиської громади стали фіналістками Tech StartUp School


«Здобувачі освіти 9 класу ОЗ "Малнівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів Мостиської міської ради" Дарія Яксманицька, Христина Гусяк, Марія Венгрин стали фіналістками Зимової школи учнівського самоврядування Tech StartUp School.

Учениці розробили проєкт під назвою «Bully Free Zone.pptx» - мобільний додаток за допомогою якого можна анонімно повідомити адміністрацію закладу освіти про випадки булінгу.

Завдяки своєму унікальному проекту команда дівчат стала єдиною командою з Яворівського району, яка ввійшла у фінал та вчора, 28 лютого, успішно презентувала його у Tech StartUp School.

Організаторами Зимової школи учнівського самоврядування є Департамент освіти і науки Львівської ОВА та Tech StartUp Schol «Львівська політехніка».

Навчання у школі розпочалося 2 лютого 2024 року під час якого учениці пройшли навчання за 5 напрямками:
  • дизайн мислення та креативність;
  • емоційний інтелект та вирішення конфліктів;
  • лідерство та командоутворення;
  • комунікації та PR;
  • управління, самоврядування та тайм-менеджмент.

Онлайн-навчання проходило від викладачів кафедри адміністративного та фінансового менеджменту НУ "Львівська політехніка" та менторів Tech StartUp Schol. 

Вітаємо учениць з чудовим результатом! Дякуємо Департаменту освіти і науки Львівськоі ОВА, викладачам НУ «Львівська політехніка», менторам Tech StartUp School за прекрасну можливість для учнівської молоді розвивати свої творчі здібності», - розповідає Надія Гнатовська, начальниця відділу освіти, молоді та спорту Мостиської міської ради.









Джерело інформації:





























Коментарі