Перейти до основного вмісту

На Яворівщині відбувся спортивно-інтерактивний захід за проєктом НОК України


Цими вихідними, під час проведення юнацького чемпіонату України з хокею (вікова категорія 2013-2014 рр.), за підтримки обласної федерації хокею, на льодовій арені міста Новояворівська відбувся спортивно-інтерактивний захід серед дітей та молоді за проєктом НОК України «Olympic Lab» за напрямом «Чат з чемпіонами та навички лідерства».

Своїм досвідом та хокейною майстерністю поділилися Олег Середа та Карен Арустамов – свого часу гравці молодіжної збірної команди України з хокею, неодноразові чемпіони України з хокею у складі новояворівської команди «Галицькі Леви».

Відтак відбувся цікавий матч десятилітніх хокеїстів Новояворівська з ровесниками з міста Калуша Івано-Франківської області за обслуговування бригади арбітрів на чолі із одним із найкращих українських суддів Віктором Качаном. В цікавій напруженій боротьбі вихованці тренера «Галицьких Левів» Олега Маюка здолали калуську «Олімпію» з рахунком 7 : 3.

Після гри юні спортсмени отримали від однієї із фірм подарункові набори, а голова федерації хокею Львівщини, голова Яворівської районної ради Микола Романюк та голова регіонального відділення Олімпійської Академії України Оксана Вацеба розповіли про традиції та історію львівського та українського хокею, а також про прагнення перемагати й прагнути стати справжнім лідером.

На грі були присутні начальник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хімяк, голова Яворівської районної ради Микола Романюк, Яворівський міський голова Ігор Грабовський, директори дитячо-юнацьких спортивних шкіл Мар’ян Гузнер (Львівська ДЮСШ зимових видів спорту) й Роман Федунь (Яворівська ДЮСШ) та інші гості.










Джерела інформації:














Коментарі