Перейти до основного вмісту

У Новояворівській громаді на Різдвяному дійстві «Коляда і ще щось файне» зібрали понад 130 тисяч гривень на підтримку ЗСУ


За матеріалами

Дякувати Богу, наше дійство «Коляда і ще щось файне» відбулося!

Було багато вагань, чи зможемо ми втілити в життя все задумане? Бо в Україні - війна. Вчорашній масований ракетний обстріл усієї України вкотре поставив питання - бути чи не бути? Бути! Бо життя має продовжуватися. І наша мета була зібратися громадою, щоб у колядках і віншуванні, у вертепі прославляти Бога і показати перемогу добра над злом. А найголовніше - все, що відбувалося мало благодійний характер. Громада збирала кошти на конкретні потреби для наших військових. І нам усім це вдалося у повному обсязі!!!

Спільними зусиллями ми зібрали 132030 грн.

Хочу сердечно подякувати усім, хто долучився до заходу, усім, кого можу відмітити і тим, кого не можу. Низький уклін нашим військовим за щиру підтримку і за захист нашої землі від ворога! Дякую усім маленьким бджілкам-дівчатам, які не один день пекли смаколики, пампухи, імбирні пряники, робили желейні десерти, виготовляли красивезні сувеніри і різдвяні прикраси для продажу. Сердечно дякую усім підприємцям-благодійникам, які люб’язно надали лоти для розіграшу. Ви усі - нереально круті! А ще неймовірно вдячна тендітній Тані Магері, яка все це зорганізувала!

Дякую за прекрасні колядки у виконанні учнів школи і церковного хору. Вашу Старицьку колядку ще наспівую. Родзинкою свята був вертеп зі Шкла, учасники якого просто неймовірно чудові актори!

У кожного з нас «своя» війна. І ми кожен маленькими внесками докладаємо до нашої спільної Перемоги!

Отже, дякую вам: Парафія Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ с.Старичі, Яворівський р-н, Богдан Печара, Тарас Свищ, Церква Покрови Пресвятої Богородиці УГКЦ с.Воля-Старицька, Таня Магера, Старицький ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені Юрія Костіва, Галина Панахид-Печара, Наталія Косик, Ольга Склярова, Марія Карвацька, Степан Деда, Іра Валах, Петро Шот, Народний дім села Старичі, Старицький старостинський округ Новояворівської міської ради, Відділ культури, молоді та спорту Новояворівської міської ради, Новояворівська міська рада.









Джерело інформації:















Коментарі

Дописати коментар