Перейти до основного вмісту

У БФ Судововишнянської громади показали, як виглядають будні волонтерів



Приємна зустріч під час транспортування чергової гуманітарної допомоги в Україну. Дорога завжди зводить з гарними людьми й дарує нових партнерів. Весь світ об’єднався задля того, щоб якнайшвидше Україна перемогла!


Коротко про те, як виглядають будні волонтерів Благодійного фонду Судовишнянської територіальної громади. Коли одночасно на відстані тисяч кілометрів ми робимо одну велику спільну справу — рухаємось до перемоги.

Передали три автівки — у напрямку Соледару, Запоріжжя та в Костянтинівку. Щиро дякуємо Ларисі Миколаївні і Євгенові Хаїрову з Іспанії за купівлю Mercedes ML, Чайка Олені Сергіївні – за купівлю швидкої. 

Завантажили та відправили дуже багато гуманітарної допомоги в Дніпро — для вимушено переміщених осіб з Луганської та Донецької області. Висловлюємо подяку за регулярне надання допомоги нашим друзям, UA-Care і MBS-UA.

Дякуємо команді Фонду: LM Maria, Олексій Карнаух, Роман Завадський, Тарас Дармограй, Вячеслав Хмара, Олексій Дмитренко, Олексій Субботін, Валентин Решетник, Андрій Осадца, Тарас Олійник, Дмитро Александрович та кожному, хто готовий долучитися 24/7!

Дякуємо Максимові Сутковою за допомогу в розподіленні вантажів та формуванні потреб. Саме завдяки якісній роботі вся допомога від Фонду потрапляє людям, які її дійсно потребують.

Разом — ми можемо робити ще більше!
Долучайтеся до підтримки! 










Джерело інформації:
















Коментарі