Перейти до основного вмісту

Тиха ніч, свята ніч! Ой зітри сльози з віч, бо Син Божий йде до нас...


В окопах  під ракетними обстрілами  
під звуки сирен … сумний Святвечір   

Мить Різдва - наче початок нового й світлого в житті кожного з нас, коли хочеться залишити позаду відчуття тривоги, смутку, незвіданості. Ми прагнемо позбутися всіх жахів війни, які прийшли на територію нашої України. Торік ми зрозуміли сенс найбільшої цінності – сім'я, щасливий усміх майбутнього – маленьких українців, рідна Вкраїнська земля. 

Відчути дух Різдва Христового – найбільший дарунок від Бога, який український народ у своєму стражданні огортає міцною вірою у Всевишнього. Нехай перша зірка Святвечора, що сповіщає про народження Сина Божого, стане для кожної родини провісницею християнської злагоди та зішле звістку про Перемогу України над московитським окупантом. Нехай Ісус, мале дитя, благословить життя кожного українця, стане щитом і міццю українських захисників, відчуттям опори й надії для тих, хто сьогодні втратили власні домівки та своїх рідних … 

Втаємниченість Різдвяної ночі, велике сходження Бога на землю задля нашого спасіння - робить ці дні особливими. Ми відновимо територіальну цілісність України, збудуємо та розбудуємо її терени, й стоятимемо завжди на стороні справедливості й моральних чеснот! 

Україна змінила світ – змінились ми й погляди наші!

Христос Рождається! Славімо Його!

Marichka, адміністратор (керівниця)
Інтернет-видання «Краю мій Яворовий»


















Коментарі