Перейти до основного вмісту

Спортсмени з Яворівщини візьмуть участь у Всесвітній зимовій Універсіаді-2023


За повідомленням

Вже завтра, 12 січня, в американському Лейк-Плесіді стартує ХХХ Всесвітня зимова Універсіада-2023, яка триватиме до 22 січня. Офіційна церемонія відкриття відбудеться в ніч проти 13 січня (за київським часом). У складі збірної України шестеро представників Львівщини.

Як ми вже повідомляли, на Універсіаді змагатимуться дві сестри-біатлоністки з Львівщини Юлія та Олена Городні - вихованки Новояворівської дитячо-юнацької спортивної школи "Янтар" і Львівського обласного центру олімпійської підготовки з зимових видів спорту.

Окрім того, тренерський штаб збірної України з хокею вніс у заявку команди трьох представників Львівщини, вихованців "Галицьких Левів" з Новояворівська Євгенія Ратушного, Івана Сисака та Михайла Чіканцева. До речі, українські хокеїсти візьмуть участь у найбільшому спортивному студентському форумі після деякої перерви - востаннє вони виступали на Універсіаді-2013 в італійській провінції Трентіно, де посіли 9-те місце серед 12-ти збірних.

А у складі нашої збірної з гірськолижного спорту є дві уродженки Львова, сестри Шепіленко - Катерина є представницею Львівщини, а Анастасія - Закарпаття.

Додамо, що в Лейк-Плесіді 1443 спортсмени із 46 країн розіграють 86 комплектів нагород у 12-ти видах спорту. Україна буде представлена у 8-ми з них.

Перемагаємо у спорті - непереможні на фронті! 

Підписуйтесь на Telegram-канал Відділення НОК України у Львівській області: https://t.me/lvivnoc. Це зручно!









Джерело інформації:

















Коментарі