Перейти до основного вмісту

Волонтерський Вертеп зі Шкла поповнив свою скарбницю на понад 50 тисяч гривень


Христос Рождається!

Дякуємо від щирого серця Вертепу церкви св. Миколая УГКЦ смт ШКЛО за допомогу, таку своєчасну й таку необхідну, в зборі коштів на авто для ЗСУ (30 900 грн !!!) Приємно знати, що такі люди, як ви, є поруч. Бажаємо вам і вашим сім’ям процвітання, добра, благополуччя, гармонії і щастя!

«Сьогодні казна Волонтерського Вертепу поповнилася на суму 55 230 грн, зокрема, Вертеп церкви св. Миколая УГКЦ смт Шкло передав нам свої кошти.

Відтак хочу подякувати всім, хто долучився до нашої збірки: як колядникам, так і слухачам - ми разом неймовірно рушійна сила! Згодом надам ще більш детальну інформацію та всю суму також», - розповів у коментарі «Краю мій Яворовий» волонтер Петро Шот.

Разом до Перемоги! Слава Україні!

Нагадаємо, Волонтерський вертеп було організовано з метою зібрати кошти на два автомобілі (пікап та джип) для ЗСУ. Ціна питання 6500 дол. США. Пікап позашляховик - для підрозділу в 3 роту 66 бат, 103 бригада ТРО, а другий буде бійцю з Новояворівська, який зовсім недавно втратив свій автомобіль у бойових діях. 

Підписуйтесь на офіційну сторінку волонтера Петра Шота https://www.facebook.com/petro.shot, щоб комунікувати швидко й безперешкодно. Долучайтесь до волонтерської команди!











Джерела інформації:
Краю мій Яворовий 
























Коментарі