Перейти до основного вмісту

На Яворівщину прибув Вифлеємський вогонь миру


Традиційно, зустріч української та польської делегацій відбулася на державній межі у пункті пропуску «Краківець-Корчова». Охоронці кордону разом з пластунами, духовенством та представниками районної та місцевих влад перейняли Вифлеємський вогонь миру від польських карцерів.

Цьогоріч атмосфера заходу була більш емоційною та особливою, адже Вифлеємський вогонь миру нам передали поляки - саме вони з перших днів повномасштабного вторгнення простягли українцям руку допомоги. Усіляко допомагають нам наближати Перемогу й нині.

Напередодні прийдешніх свят учасники дійства заспівали святкових колядок і обмінялися подарунками та словами вдячності. У спільній молитві помолилися за якнайшвидшу Перемогу, яка поверне у наші серця, домівки та країну радість, тепло і затишок.

Нехай же символ Різдва, який щороку запалюють у Вифлеємі на місці народження Ісуса Христа, принесе нам довгоочікуваний мир.

Щороку з рук в руки, від одного скаутського осередку до іншого, напередодні різдвяних свят, Вифлеємський вогонь поширюється українськими містами.









Джерело інформації:














Коментарі