Перейти до основного вмісту

«Львівобленерго» заплатить штраф за несвоєчасне оновлення інформації


За повідомленням

НКРЕКП оштрафувало Львівобленерго за «несвоєчасне оновлення інформації на сайті».

Сьогодні, 30 січня, на основі проведеної перевірки Національною комісією державного регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) було накладено штраф ра ПрАТ «Львівобленерго» у розмірі 85 тисяч гривень. Причиною штрафу є несвоєчасне оновлення інформації на сайті компанії у розділі «Чому немає світла», а саме актуалізація інформації що 30 хв.

Крім того, на засіданні комісії обговорили справедливість розподілу лімітів між областями України, зокрема Львівської.

Інформуємо, що від серпня 2016 року інформація про відключення світла автоматично відображається на сайті з технічних програм. У грудні 2021 року – січні 2022 року за допомогою ІТ-спеціалістів «Львівобленерго» на базі діючої сторінки було вдосконалено сервіс.

Зокрема, додали:
  • пошук вимкнень (додано ТГ);
  • інтерактивну карту з вимкненнями (на даний час не відображається, зважаючи на вимоги інформаційної безпеки під час воєнного стану);
  • можливість надіслати повідомлення про відсутність електроенергії в диспетчерські програми.

До слова, інформація у розділі пошуку діючих відключень оновлюється постійно та автоматично з технічних програм.

Враховуючи впровадження графіків відключень, у розділі «Чому немає світла» опубліковані відповідні графіки, які поділені за групами. Кожен споживач може знайти свою групу за допомогою сервісу пошуку, який здійснюється за критеріями: населений пункт, вулиця, номер будинку, а за потреби деталізації – особовий рахунок для побутових споживачів або номер договору для непобутових споживачів.

Детальніше за посиланням: 












Джерело інформації:













Коментарі