Перейти до основного вмісту

У Яворівській громаді зібрали 10 тисяч гривень на II благодійному турнірі з волейболу до Дня Збройних Сил України


В Яворівській громаді відбувся другий благодійний турнір з волейболу, присвячений до Дня Збройних Сил України. Основною метою турніру було збір коштів для потреб нашому відважному й непереможному війську, які захищають Україну від московських загарбників.

Змагання з волейболу відбувались в смт Краковець, спортзалі школи ім. Романа Шухевича. В благодійному турнірі взяли участь 7 команд: Бунів, Яворів, Краковець1, Краковець2, Краковець юніори, Немирів, Роснівка.

Команди були об'єднані в дві групи.

Після групових відборів команди: Яворова й Немирова боролись за третю сходинку. (Переможець Яворів), а Краковець та Бунів розігрували срібло та золоті медалі. В напруженій боротьбі волейболісти Краківця вибороли чемпіонство Яворівської громади з волейболу.

Хотілось би відзначити керівництво, в особі заступника голови Яворівської громади Катерини Михасяк, яка не тільки приїхала на закриття та нагородження, а й вболівала за команди в фінальній частині турніру.

Організація волейбольного турніру була покладена на Мирослава Кропивницького (депутат ЯМР, директор Краковецької школи ім. Р. Шухевича), який як завжди впорався на відмінно.

Функції головного судді на професійному рівні виконував Петро Романик (вчитель фізкультури Яворівської школи ім ТГ. Шевченка та організатор команди з Яворова).

В заключній частині змагань команди були нагороджені грамотами, медалями та кубками від відділу культури, туризму молоді та спорту (Володимир Була).

Організатори благодійного турніру висловлюють вдячність всім, хто підтримав, допомагав і приєднався до проведення турніру та збору коштів. Було зібрано 10 000 грн. До зібраних коштів додаються зібрані кошти з попереднього волейбольного турніру чемпіонату м. Яворова, які разом будуть передані на потреби ЗСУ.

Слава Україні, Слава Збройним Силам, завдяки яким ми можемо проводити такі спортивні заходи!












Джерело інформації:
















Коментарі