Перейти до основного вмісту

У Новояворівському музеї відбувся літературно-мистецький вечір


Вчора відбувся літературно-мистецький вечір у Новояворівському музеї. Говорили про мистецтво у війні, про його величезну цінність для нас і майбутніх поколінь.

З ініціативою підтримки українських митців діє БФ святої Марії Магдалини, який очолює Іванна Михайлишин. Нещодавно фонд та Новояворівська міська рада підписали меморандум про співпрацю. Тому організовано благодійну зустріч і презентацію книги-збірки поезій «Допоки надія, допоки мета». Кожен з присутніх мав можливість придбати твори присутніх на заході письменників Львівської письменницької організації Олеся Дяка, Леся Бернакевич та Петра Шкраб'юка, у рамках акції «Купи книгу собі - читатимуть інші». Зібрані кошти будуть направлені на реалізацію проєкту «Художник дитині», який ми спільно реалізовуємо у Новояворівському дошкільному навчальному закладі №9.

«Дякуємо почесним гостям, що завітали у нашу громаду, адже у такий важкий час маємо підтримувати творчість, українську культуру і допомагати один одному у творенні хороших справ» - міський голова Володимир Мацелюх.










Джерела інформації:

















Коментарі