Перейти до основного вмісту

У Мостиській громаді освітні заклади виготовили іграшки для «Ялинок Перемоги»


«Коробки з іграшками для Ялинок Перемоги їдуть у наш департамент. Дякую всім закладам освіти за організацію, учням, батькам, вчителям Мостиської ТГ за активну участь. У кожній іграшці - тепло наших сердець. 

Розпочинаємо ще один рух: листівки з різдвяними  віншуваннями та колядками нашого регіону для наших воїнів. 

Кожна місцевість має свої особливі колядки і віншування. Вже бачу іскринки радості у виснажених очах хлопців на передовій, коли вони прочитають ті віншування, які вони бажали своїм родичам чи сусідам. Хай оберігає нас Господь, відвертає стріли лукавого від наших воїнів», - розповідає Надія Гнатовська, начальниця відділу освіти, молоді та спорту Мостиської міської ради.

Нагадаємо, 23 листопада Департамент освіти і науки Львівської ОДА започаткував рух «Ялинки Перемоги».

«Шановні освітяни, учні, батьки! До нас звернулися волонтери з проханням підготувати 100 комплектів ялинкових прикрас, виготовлених власноруч дітьми Львівщини. Прикраси призначені для оздоблення ялинок наших захисників на передовій. 

Іграшки виготовлені дітьми подарують нашим захисникам у гарячих точках справжній домашній затишок та святковий настрій. Тому ми започатковуємо рух «Ялинки Перемоги»! Запрошуємо долучатися школи, садочки, заклади професійної освіти та позашкілля Львівщини!» - йдеться в повідомленні.

Більше про умови - за покликанням.











Джерела інформації:




















Коментарі