Перейти до основного вмісту

Про олімпіадний рух Яворівщини 2022-2023 н.р.


Одним із підходів до підвищення інтелектуального потенціалу школяра та професіоналізму педагога є олімпіадна діяльність.

У листопаді-грудні 2022 року у Яворівському районі проведено ІІ тур ІІ етапу (районні олімпіади) Всеукраїнських учнівських олімпіад з української мови і літератури, іноземної (англійської) мови, польської мови та літератури, правознавства, історії, математики, біології, фізики, хімії, екології, інформатики, інформаційних технологій, географії, трудового навчання (технології).

Участь в інтелектуальних змаганнях взяли 302 здобувачі освіти Яворівської, Новояворівської, Мостиської та Івано-Франківської громад.

Дякуємо оргкомітетам та журі за якісну та професійну роботу, керівникам закладів освіти за створення належних умов для проведення олімпіад.

Вітаємо переможців районного етапу олімпіад та бажаємо успіхів на обласному рівні. Щиро сподіваємося, що участь в олімпіадному русі стане для них своєрідним поштовхом до творчого саморозвитку та розкриття інтелектуальних можливостей.

Переконані, що олімпіадна діяльність, можливо дещо видозмінена в умовах сьогодення, має функціонувати. Адже системність у роботі з обдарованою молоддю веде до успіху, створює простір для поглибленого вивчення навчальних дисциплін, та, що найголовніше, окреслює конкурентноспроможність України в майбутньому.

В.о. начальника відділу освіти,
охорони здоров'я, культури, спорту та молоді
Яворівської райдержадміністрації












Джерело інформації:


















Коментарі