Перейти до основного вмісту

Юрій Василиця презентував унікальну виставку «METAL KRAFTS. Нове життя для незвичних речей»


Відкрито унікальну виставку сучасного мистецтва Юрія Василиці  - «METAL KRAFTS. Нове життя для незвичних речей» у Новояворівському краєзнавчому музеї. Юрій Василиця.
 
Майстер з раннього дитинства захоплюється моделюванням. У його численній колекції транспорт трьох стихій: галеон, тягачі, мотоцикли, винищувачі, трактори, комбайн, локомотиви, авіатехніка, мультяшні герої та інші цікаві вироби.

Важливо, що усі вироби створені  із металевих речей, які вийшли з ладу та потрапили до смітника, проте в руках майстра перевтілились у шедеври.

Живе спілкування із майстром та чудова атмосфера доповнені  музично-патріотичними   творами у виконанні талановитих учасників хорового колективу Новояворівської дитячої школи мистецтв (керівник Марічка Фарійон) у супроводі ансамблю бандуристів (керівник Галина Кархут Гадзишин, концертмейстер Ірина Кузьо), скрипка (Любов Нестер), Іван Більський щиро дякуємо за світлини.

Дякуємо Богу та ЗСУ за можливість таких зустрічей!!! Віримо в ЗСУ!

Під час відкриття виставки зібрано 2722 грн + 50 зл. та потреби ЗСУ, а саме на придбання позашляховика для  військових 103-ї окремої бригади.

Виставка триватиме ще до 25 листопада, запрошуємо відвідувачів.







Джерело інформації:













Коментарі