Перейти до основного вмісту

В Івано-Франковому молитовно вшанували Героїв України в День Гідності та Свободи


Вистояли на Майдані – переможемо у війні!

Сьогодні, 21 листопада, на площі Ринок в смт Івано-Франковому відбулося молитовне віче з нагоди Дня Гідності та Свободи – свята, встановленого на знак вшанування патріотизму та мужності громадян, які у 2004 та 2013 роках стали на захист демократичних цінностей і європейського вибору нашого народу.

Перед присутніми виступила селищна голова Ірина Перун, яка зазначила, що цей день прийшов до нас в результаті двох революцій – Майдану 2004, коли було свято свободи та Майдану 2013 – Революції Гідності. Українці довели всьому світові, що прагнуть жити в державі, де свобода та гідність людини є найвищою цінністю.

Звучала спільна Молитва, покладання лампадок на честь пошани Новітніх Героїв України - це найменше, що можемо дати нашим Захисникам! А головне завдання - виховувати молодь на їхніх прикладах!

Патріотичні пісні лунали від Янівського чоловічого хору та Сцібало Вероніки.

Отці відслужили Панахиду та своїми промовами закликали до боротьби, єдності та гідного пошанування Героїв, адже Герої не вмирають - вони в серцях живуть!

Гідність та свобода вписані в генетичний код українців.

Століттями українська нація доводила, що ніхто не позбавить нас цих якостей.

Цьогоріч День Гідності та Свободи відзначається на тлі повномасштабного вторгнення ворога. Україна знову бореться за свою свободу та незалежність, захищаючись від агресора.

Обов’язково переможемо!

СЛАВА УКРАЇНІ!
ГЕРОЯМ СЛАВА!









Джерело інформації:










Коментарі