Перейти до основного вмісту

У Мостиській громаді організовано роботу «Пунктів Незламності»


За повідомленням

На території Мостиської територіальної громади організовується робота 7 «Пунктів незламності», де мешканці зможуть погрітися та зарядити телефони у разі тривалого відключення світла (24 години).

Серед них 4 заклади освіти, доступ до яких на час проведення навчального процесу з міркувань безпеки є обмежений. Тому такі пункти будуть відчинені для відвідувачів після припинення роботи закладу за своїм призначенням і відсутності в ньому учнів.

На даний момент «Пункти незламності» розпочинають роботу після відсутності електроенергії протягом 24 годин та працюють з 09.00 год по 18.00 год щодня крім вихідних і святкових днів. Однак якщо в подальшому проблеми з енергопостачанням будуть ускладнюватися режим їх роботи теж буде мінятись. У разі необхідності кількість таких пунктів може збільшуватися.

Мостиська міська рада звертається до суб’єктів господарювання громади, представників ресторанного і готельного бізнесу, автозаправних станцій, всіх хто має таку можливість не бути байдужим і з розумінням віднестись до потреб громадян міста, створити елементарні умови для того щоб кожен перехожий чи відвідувач у разі потреби міг зайти в заклад, зігрітись, зарядити телефон.

В час великих випробувань для нашої країни коли ворог нищить інфраструктуру міст і сіл, завдає ракетних ударів по об’єктах енергосистеми, позбавляє нас світла, тепла, води як ніколи важлива підтримка один одного, взаємодопомога і активна життєва позиція.

Разом ми зможемо подолати всі труднощі на шляху до перемоги над ворогом.








Джерело інформації:















Коментарі