Перейти до основного вмісту

Пішов із життя голова Мостиської спілки політв’язнів і репресованих


З глибоким сумом повідомляємо, що 04.11.2022 року на 72-у році пішов із життя активний громадський діяч, голова Мостиської спілки політв’язнів і репресованих, колишній голова Мостиської районної ради, депутат місцевих рад кількох скликань, голова ради громадських організацій Мостищини Балич Зіновій Іванович.

Зіновій Іванович брав активну участь у громадському та політичному житті краю, займався патріотичним вихованням молоді, не залишався осторонь всіх подій в Україні, завжди активно висловлював свою громадянську позицію.

Багато років Зіновій Іванович Балич очолював районний осередок Спілки політв’язнів на Мостищині. Він користувався великим авторитетом і пошаною мешканців району, до його думки, пропозицій завжди прислухалися. Чесний, принциповий, справжній патріот України, який палко любив свою Батьківщину, щиро переживав за неї у часи випробувань.

Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким Зіновія Івановича з приводу непоправної втрати.

Розділяємо Ваш біль та глибоко сумуємо разом з Вами. Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту скорботи за найдорожчою для Вас людиною.

Чин похорону розпочнеться сьогодні, 6 листопада, о 13 год у Мостиськах. Заупокійна Служба відбудеться у мостиській церкві Вознесіння Господнього.








Джерело інформації:















Коментарі