Перейти до основного вмісту

На Яворівщині напрацьовували ідеї розвитку позашкілля


Представники департаменту освіти і науки ЛОВА на чолі з директором Олегом Паскою сьогодні провели нараду в Яворівській громаді з метою обговорення поточного стану та напрацювання ідей для подальшого розвитку позашкільної освіти району.

Участь в обговоренні взяли керівниця відділу освіти, охорони здоров'я, культури, молоді і спорту Оксана Майхер, заступник начальника Яворівської військової державної адміністрації Володимир Дзюнька, депутат Львівської обласної ради Іван Стецькович, начальниця відділу дошкільної, загальної середньої освіти та позашкільної роботи ДОН ЛОДА Ірина Сислюк та відповідальна за позашкільну роботу ДОН ЛОДА Ореслава Хомик.

«Дякую освітянам за добру працю. Яворівський район ми обрали першим у таких нарадах, оскільки освіта в ньому завжди була на високому рівні. Вірю, що Яворівщина подасть приклад зразкової роботи цієї так необхідної у наш час галузі освіти», – зазначив Олег Паска.

Керівники закладів освіти з позашкільної роботи Яворівщини розказали про цьогорічні напрацювання, відзвітували про виконану роботу та винесли на обговорення питаннями, що їх турбують. Детальну інформацію про функціонування системи позашкілля району надала у своєму виступі Оксана Майхер.

У своєму фінальному виступі Олег Паска наголосив на необхідності розвитку позашкілля як невід'ємного складника системи освіти та розказав про досвід Ізраїлю у його модернізації та вдосконаленні.

Подібні наради з розвитку позашкілля найближчим часом організують в інших громадах області.










Джерела інформації:
















Коментарі