Перейти до основного вмісту

Для дітей з Яворівщини провели профорієнтаційний захід



Хлопці та дівчата відвідали Головне управління ДСНС, Управління патрульної поліції у Львівській області та ТРК Перший Західний.

У співпраці з громадськими організаціями Яворівщини департамент комунікацій та внутрішньої політики Львівської ОВА організував профорієнтаційний захід для дітей Яворівського району.

Так, в межах заходу, хлопці та дівчата, серед яких переміщені особи, ознайомились із роботою рятувальників у Головному управлінні ДСНС у Львівській області, побачили тонкощі професії журналіста на ТРК «Перший Західний», та поспілкувались із поліціянтами, які розповіли про свою роботу, в Управлінні патрульної поліції Львівщини.

Також вони відвідали Львівську ОВА. З її роботою молодь ознайомив перший заступник очільника області Андрій Годик.

Він розповів, які проєкти були пріоритетними в роботі адміністрації до повномасштабного вторгнення, та як змінились функції після 24 лютого.

«Я б дуже хотів, щоб наші діти не знали, що таке руйнування домівок, звук бомбардувальника, ракети чи сигнал повітряної тривоги. Я б хотів, щоб їхньою найбільшою мрією було здобути гарну освіту чи перспективну роботу. Та сьогодні в усіх українців, незалежно від віку чи статі, одна мета – перемога над ворогом! І завдання кожного з нас – гідно пройти це складне випробування. Кожен на своєму місці – хтось на фронті, а хтось за партою. Заради України та її майбутнього», - зазначив Андрій Годик.

Він побажав молоді не боятись пробувати нові для себе сфери та сміливо рухатись до своїх мрій.

Нагадаємо, що департамент комунікацій та внутрішньої політики Львівської ОВА ініціював проведення поїздок у райони Львівщини для налагодження партнерства та діалогу з місцевими активними представниками громадянського суспільства.

За підсумками такої зустрічі, яка нещодавно відбулась у Яворівському районі, вже сьогодні діти ознайомились із цікавими професіями, яку в майбутньому можуть обрати собі за фах.








Джерела інформації:















Коментарі