Перейти до основного вмісту

Здобувачі освіти Яворівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 взяли участь у спортивних змаганнях у Польщі


За повідомленням 

Позитивних емоцій багато не буває!

Упродовж 5-6 жовтня команда здобувачів освіти 8-11 класів Яворівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 доєднались до проєкту «Нас єднає талант». Це спортивні змагання, організовані фондом Roberta Korzeniowskiego, які відбулися у Жешові, Республіка Польща.

Програма мала на меті об`єднати польсько-українських дітей між собою, щоб вони могли подружитися завдяки спільним інтересам і талантам, шляхом залучення їх до тематичної спортивної діяльності.

У перший день приїзду відбулися змагання, де команда взяла участь у таких дисциплінах: біг на 60 м, на 200 м, 600 м, стрибок у довжину, кидання м’яча назад через голову, - та отримала чудові результати. Нагородами були дипломи та медалі.

Наступного дня учні провели своє дозвілля у Центрі психофізичного розвитку TUTU. Саме там під час тренінгів: «Інтеграція діяльності» та «Соціальні навички» - під керівництвом тренерів мали змогу ближче пізнати один одного.

Щоб поїздка запам’яталася надовго, учасники команди завітали в McDonald`s, де смачно пообідали та весело провели час.

Велика подяка усім організаторам, особливо відділу освіти Яворівської міської ради, Яворівська міська рада та спонсорам проєкту за чудовий та активний відпочинок, дружню атмосферу, позитивні емоції, що є запорукою здорової людини.

З нетерпінням очікуємо на участь у нових цікавих програмах та спільних мандрівках!









Джерело інформації:















Коментарі