Перейти до основного вмісту

В одному з лісництв Яворівського району відбулася акція «Ліси єдності» (відео)


На 38 локаціях у Львівській області зібралося 5 тисяч людей, щоб висадити 200 тисяч дерев: дубів і сосен. Акція відбулася в підтримку ініціативи Президента України Володимира Зеленського «Зелена країна».

До акції долучились голова Львівської ОВА Максим Козицький, очільник Яворівської РВА Ярослав Коминський, волонтери та колектив Яворівської районної державної адміністрації.

«Дякую громадській організації «Добро.Дій» та керівнику Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолію Дейнеці за організацію події «Ліси Єдності». Низький уклін і вдячність ЗСУ за надійний захист. Окрема подяка волонтерам, які долучились до висадки дерев і фінансово підтримали українських захисників, які мужньо захищають нашу землю від ворога. В єдності наша сила. Разом до перемоги», - говорить Ярослав Коминський.

Додамо, квартал лісових культур на території Яворівського лісництва створено на честь загиблих воїнів Яворівського району внаслідок агресії росії проти України 2014-2022 років.







Джерело інформації:















Коментарі