Перейти до основного вмісту

У Шегинівській громаді амбулаторія отримала сучасний УЗД-апарат


В амбулаторії с.Волиця встановлено новий сучасний апарат ультра-звукової діагностики системи Versana Balance. За його допомогою можна проводити ультразвукове обстеження внутрішніх органів та грудної клітки, щитовидної залози, УЗД судин.

Вартість апарату УЗД 1 млн 124 тис. 299 грн. Кошти виділено з місцевого бюджету.

Тепер мешканці Шегинівської територіальної громади матимуть можливість отримати доступну та якісну медичну допомогу не долаючи десятки кілометрів, та не вистоюючи в годинних чергах.

Для цього потрібно прийти до КНП "Шегинівський центр медичної сімейної медицини" та записатися на прийом обравши зручний час. Обстеження зможуть пройти лиши ті пацієнти, які уклали декларацію з будь-яким сімейним лікарем КНП "Шегинівський центр медичної сімейної медицини".

Модернізація медичних закладів громади вкрай важлива. Тільки цього року було закуплено 2 сучасні кардіографи, у 2021 році закуплено напівавтомачиний апарат для визначення показників крові та сечі.

В амбулаторіях працюють кабінети щеплень та вакцинації, денні стаціонари з сучасними ліжками, можна безкоштовно визначити рівень цукру в крові, рівень кетонових тіл в сечі, провести контроль артеріального тиску. В кожній амбулаторії є кисневий концентратор, який гарного зарекомендував себе під час епідемії COVID-19.







Джерело інформації:











Коментарі