Перейти до основного вмісту

Спортсменки з Яворова здобули перші місця на всеукраїнському турнірі «WEST BENCH PRESS CUP»


З 14 по 16 жовтня у Львові відбувся всеукраїнський турнір з жиму лежачи та класичного жиму лежачи «WEST BENCH PRESS CUP», в якому взяло участь 117 спортсменів з 12 областей України. Представники Львівської, Донецької, Львівської, Харківської, Чернівецької, Івано-Франківської, Вінницької, Хмельницької, Тернопільської, Житомирської, Полтавської, Рівненської областей та міста Київ змагалися у командному заліку турніру серед чоловіків та жінок. 

Змагання організувала Львівська обласна федерація пауерліфтингу у партнерстві з управлінням молоді та спорту Львівської ОВА в межах Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини. 

Серед жінок у дивізіоні класичний жим лежачи переможницею стала майстриня спорту України, чемпіонка світу з класичного жиму лежачи серед дівчат яворівчанка Софія Станько з результатом 90 кг у ваговій категорії до 57 кг.

Діана Теплюх і Уляник Христина - срібні призери турніру.

Марія Зінченко (м. Яворів) з результатом 100 кг отримала перше місце у ваговій категорії до 76 кг та друге місце в абсолютній першості серед жінок.

Марія Полянська з м. Яворова (тренується в м. Тернополі) зайняла перше місце у ваговій категорії 47 кг з класичного жиму лежачи з результатом 60 кг та друге місце - з екіпірувального жиму з результатом 85 кг.

Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами, кубками, медалями від управління молоді та спорту Львівської ОДА та подарунками від спонсорів змагань.














Джерела інформації:



















Коментарі