Перейти до основного вмісту

На Яворівщині ВПО отримують необхідну допомогу в консультативно-координаційних центрах


Сьогодні, 19 жовтня, в консультативно-координаційному центрі при Яворівській районній державній адміністрації внутрішньо переміщені особи, які проживають на території Яворівського району та заповнили анкету в центрі отримали юридичну допомогу від представників Данської Ради у справах біженців (Danish Refugee Council та допомогу психолога від благодійної організації «Людина в біді».

Додамо, кожної другої п’ятниці місяця в консультативно-координаційному центрі при Яворівській РВА внутрішньо переміщенні особи можуть отримати гуманітарну допомогу від Благодійного фонду "Карітас Львів УГКЦ”. Для цього внутрішньо переміщеним особам потрібно зареєструватися та заповнити анкету за посиланням: https://cutt.ly/mXDsW14

Нагадаємо, з ініціативи Львівської обласної державної адміністрації при Яворівській районній військовій адміністрації функціонує консультативно-координаційний центр для внутрішньо переміщених осіб.

Тут переселенці можуть отримати безкоштовну допомогу: юридичну, психологічну, соціальну, від міжнародних організацій та об'єднання послуг грантових програм, швидка взаємодія з державними структурами й територіальними громадами.

Центр розташований у "Будинку воїна" в центрі міста Яворів по вулиці Шашкевича, 1А.

Графік роботи: понеділок - п'ятниця з 09.00 год до 17.00 год.

Контактний номер телефону: 097-58-53-381, Алла Анатоліївна.



Також сьогодні, 19 жовтня, у Консультативно-координаційному центрі, що діє в Новояворівську, були представники Міжнародної організації “Solidarites international”.  

Вимушено переміщені особи, що прибули до Новояворівської громади з вересня місяця, заповнювали анкети для отримання фінансової підтримки від організації.  

Після опрацювання документів та анкет, грошова допомога ВПО буде нарахована протягом трьох місяців. 

Команда “Solidarites international” займається підтримкою потребуючих людей у всьому світі. Зараз вони прибули до України, щоб допомогти людям, які постраждали внаслідок бойових дій, і насамперед забезпечити їх необхідним - продуктами харчування, основними предметами побуту та фінансовою підтримкою. 

Центр знаходиться у Палаці культури «Кристал» м. Новояворівськ за адресою вул. Шевченка, 1, ІІ-й поверх.

Графік роботи: понеділок-п’ятниця з 9:00 до 17:00 год.

Координатор: Маргарита Володимирівна, тел. 0674710630

ВПО може зареєструватися на консультацію, заповнивши анкету за посиланням: https://cutt.ly/mXDsW14.








Джерела інформації:










Коментарі