Перейти до основного вмісту

«На Яворівщині продовжує працювати медична бригада зі Шпиталю Шептицького», - Ярослав Коминський


Як повідомляє голова Яворівської РВА Ярослав Коминський:

«На Яворівщині продовжує працювати медична бригада зі Шпиталю Шептицького.

Медичний намет розгорнули на запрошення Яворівської районної військової адміністрації в межах консультативно-координаційних центрів, що утворені при Львівській обласній державній адміністрації з ініціативи очільника області Максима Козицького.

Вже понад 2 тисячі мешканців нашого району скористалися безкоштовними медичними послугами фахівців Шпиталю Шептицького, з них 400 внутрішньо переміщені.

Дякую кожному за тісну співпрацю та важливу допомогу для жителів нашого району та внутрішньо переміщеним особам. Вкотре переконуюсь, що разом ми сила. Продовжуємо працювати задля спільної мети – перемоги.

Нагадаю, прийом триватиме до 23 жовтня. Тут внутрішньо переміщені особи та мешканці громади можуть звернутися до таких спеціалістів:

  • сімейний лікар та/або лікар-терапевт;

  • психолог (психологічна консультація та допомога, робота з психологічними травмами, ПТСР, тривожністю та депресією);

  • лікар з медицини невідкладних станів (запис електрокардіограми, невідкладна допомога на місці огляду і при потребі транспортування до найближчого лікувального закладу).

Прийом та огляд пацієнтів відбуватиметься у форматі живої черги з 10:30 до 18:00 години.

Медична палатка буде знаходитися на території Культурно-мистецького центру "Сокіл" за адресою м. Яворів, вулиця Івана Франка, будинок 10.

Разом сила!»









Джерело інформації:













Коментарі