Перейти до основного вмісту

На Львівщині завершено будівництво водопроводу в смт Краковець Яворівського району


Департаментом паливно-енергетичного комплексу, енергоефективності та житлово-комунального господарства ЛОВА здійснено передачу об’єкту завершеного будівництва за проєктом «Будівництво зовнішнього водопостачання в смт.Краковець Яворівського району Львівської області» Яворівській територіальній громаді.

Нагадаємо, що смт Краковець розташоване на території Яворівського району Львівської області, населення якого в основному користується водою із криниць, яка не відповідає санітарним нормам та перевищує вміст заліза в 1,5 рази, а отже потребує централізованого водопостачання.

За кошти обласного та місцевого бюджетів в сумі 1156,839 тис. грн департаментом було здійснено будівництво 4000 м водопровідних мереж для водопостачання об’ємом 22,2 м3/добу.

Забезпечення водопостачанням передбачається не тільки для населення у понад 55 домогосподарств, але також і для Краковецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів та підприємців, які у майбутньому будуть інвестувати у даний регіон.

На сьогоднішній день всі будівельні роботи по водогону завершені, лічильники – підключені, проведено гідравлічні випробування і здійснюється здача водогону в експлуатацію.






Джерело інформації:













Коментарі