Перейти до основного вмісту

Голова Яворівської РВА Ярослав Коминський привітав військовослужбовців з Днем Захисників і Захисниць України



«Сьогодні вкотре подякував за вірність Українському народові та Військовій присязі, особисту мужність і самовідданість, проявлені під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України в умовах воєнного стану, виявлений при цьому високий професіоналізм та з нагоди Дня захисників і захисниць України яворівських військових.

Мав нагоду привітати зі святом військовослужбовців 45 окремої артилерійської бригади ЗСУ - з Днем Захисників і Захисниць України відзначивши особовий склад, грамотами, медалями та цінними подарунками.

Дорогі захисники, Ви впевнено стоїте на захисті людських цінностей, виявляєте в собі відвагу та мужній героїзм. Ви завжди перебуваєте під Покровом Божої Матері, тож нехай Її опіка огортає вас повсякчас!

Також від імені начальника Львівської обласної державної адміністрації Максима Козицького відзначив за багаторічну плідну працю, високий професіоналізм, ефективне управління, зразкове виконання обов'язків та особливо важливих доручень Почесною грамотою військовослужбовців 24 ОМБР, 184 навчального центру, військових ВСП, а також за плідну співпрацю в допомозі ЗСУ та внутрішньо переміщеним особам начальник ЛОВА відзначив голову Новояворівської територіальної громади Володимира Мацелюха.

З вірою в Бога та Збройні сили України до Перемоги!

Шана й низький уклін Вам мужні Воїни!

Слава Україні!»







Джерело інформації:


















Коментарі