Перейти до основного вмісту

Благодійний фонд «Première Urgence Internationale» надав виїзну медичну та юридичну допомогу для ВПО


Благодійний фонд Прем'єр Уржанс Інтернасьональ (PREMIERE URGENCE Internationale) надав виїзну медичну та юридичну допомогу для внутрішньо переміщених осіб.

Сьогодні в консультативно-координаційному центрі при Яворівській районній державній адміністрації 22 переміщені особи з району, які зареєструвались та заповнили анкету в центрі, отримали безкоштовну юридичну та медичну допомогу від французького благодійного фонду.

Станом на сьогодні в консультативно-координаційному центрі зареєстровано 282 анкет від внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території району та потребують допомоги. Найбільше люди звертаються за гуманітарною, юридичною та психологічною допомогою.

Нагадаємо, з ініціативи Львівської обласної державної адміністрації при Яворівській районній військовій адміністрації та при Новояворівській міській раді функціонують консультативно-координаційні центри для внутрішньо переміщених осіб.

Тут переселенці можуть отримати безкоштовну допомогу: юридичну, психологічну, соціальну, від міжнародних організацій та об'єднання послуг грантових програм, швидка взаємодія з державними структурами й територіальними громадами.

Центр розташований у "Будинку воїна" в центрі міста Яворів по вулиці Шашкевича, 1 А.

Графік роботи: понеділок-пятниця з 09.00 год до 17.00 год.

Контактний номер телефону: 097-58-53-381, Алла Анатоліївна.

Місто Новояворівськ - Центр працює: з 9:00-17:00 год, за адресою вул. Шевченка, 1, ПК «Кристал», 2-й поверх.

Координатор: Маргарита Володимирівна, тел. 0674710630

Якщо вам потрібна допомога, телефонуйте за номером контактного центру Львівської обласної військової адміністрації: 112.

Внутрішньо переміщені особи, які хочуть зареєструватися на консультацію, мають заповнити анкету за посиланням: https://cutt.ly/mXDsW14







Джерело інформації:













Коментарі