Перейти до основного вмісту

«Яворівщина готується до опалювального сезону», - Ярослав Коминський


«Триває підготовка підприємств паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери району до стабільної роботи в осінньо-зимовий період 2022/2023 років. 

Станом на сьогодні Яворівщина готова до осінньо-зимового періоду підприємств і бюджетних установ на 99,7 %.  

Зокрема, передбачено підготовку 113 котелень зі 114, що складає 99,1 %. При потребі 1586,5 тонн вугілля заготовлено 1258,65 тонни, що становить 79,3 %. Бюджетними установами оголошено допорогові закупівлі в системі Prozorro для стовідсоткового забезпечення котелень кам’яним вугіллям.  

Підготовка житлового фонду. В переліку заходів підготовки до зимового періоду обслуговуючих підприємств та ОСББ передбачено підготовку 522 будинків.  

В процесі підготовки проводились:  
  • ремонти внутрішньо будинкових систем постачання теплової енергії та гарячої води;  
  • промивання внутрішньо будинкових систем постачання теплової енергії; 
  • ремонти (промивання) зовнішніх систем постачання теплової енергії та гарячої води;  
  • ремонти систем холодного водопостачання;  
  • ремонти внутрішньо будинкових систем електропостачання.  

Підготовка водопровідно-каналізаційної мережі: по району підготовлено 236,2 км водопровідних мереж та 100,63 км каналізаційних мереж. Проведено підготовку водопровідних насосних станцій, каналізаційних насосних станцій, водопровідних очисних споруд, каналізаційних очисних споруд та свердловин.  

При потребі будуть створені місця обігріву на території району, про що обов’язково повідомлятимемо мешканців Яворівського району. 

Всі ми розуміємо, що опалювальний сезон 2022-2023 буде складним, адже від ворога можна чекати будь-чого. Попри всі виклики, понад 200 днів війни показали всьому світу, хто є український народ. Мужні воїни демонструють героїчну боротьбу проти російської навали, кожен на своєму місці робить все можливе, щоб пришвидшити перемогу. І сьогодні я переконаний, ми справимось і здобудемо перемогу на всіх фронтах. З вірою в Бога та ЗСУ рухаємось далі.  

Ми сильні! Разом до перемоги!» - повідомляє голова Яворівської РВА Ярослав Коминський.







Джерело інформації:

















Коментарі